Menü

Zoom H4n Pro diktafon/hangrögzítő

Ár:
66.900 Ft (52.677 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 33930
Diktafon, állítható sztereó mikrofon, XLR/Jack bemenet, effektek
Egyszerre rögzíthető sávok: 2/4 sáv (2: sztereó mód, 4: 4ch mód, 2: MTR mód)
Adattároló: SD kártya (16MB - 2GB), SDHC kártya (4GB - 32GB)
Hangformátum: WAV (16/24 bit, 44.1/48/96 kHz) és MP3 (48-320 kbps, 44.1 kHz)
Kijelző: háttérvilágításos LCD, 128x64 pixel
Analóg csatlakozók: két kombinált szimmetrikus/aszimmetrikus XLR/Jack bemenet, fantom táppal, külső mikrofon, gitár, stb. csatlakoztatásához. Plug-In mikrofon bemenet. Fejhallgató/vonal kimenet.
Digitális csatlakozók: mini USB (2.0)
Mikrofon: X/Y sztereó kondenzátor mikrofon. A mikrofonok elforgathatóak, attól függően, hogy 90 (pl. egy előadó), vagy 120 (pl. komplett zenekar) fokos szögben szeretnénk rögzíteni
Hangszóró: beépített
Felvételi funkciók: háromféle felvételi mód (sztereó, 4CH és MTR (Multi-track). Automatikus hangrögzítés, megadható hangerő küszöbbel. Pre-record (1 vagy 2 mp folyamatos "előrerögzítés"). Overdubbing, azaz egy, már rögzített sávra újrarögzítés.
Egyéb funkciók: a visszajátszás hangmagassága és sebesssége állítható, az utóbbi hasznos lehet dal-, vagy nyelvtanulásnál. Beépített multieffekt (zengető, kompresszor, chorus, stb.), gitár és basszusgitár erősítő modellek. Metronóm és hangológép. Használható audio interfészként is számítógéphez. Stamina felvételi módban az elem élettartama megduplázható.
Tápellátás: hálózati adapter (nem tartozék), 2 db ceruza elem, vagy USB
Tartozék: műanyag védő tok, 2xAA elem, letöltési licensz Steinberg Cubase LE és WaveLab LE szoftverhez
Opciók: HS-1 adapter DSLR kamerához, RC-4 vezetékes távirányító, APH-4nPro szett (professzionáls mikrofon szélvédő, átjátszó kábel és kábel elosztó, hálózati adapter, USB kábel)
Egyéb: Broadcast Wave Format (BWF) használata, markerek és cue pontok hozzárendelésének lehetőségével.
Méret: 73 x 157 x 37 mm
Súly: 294 g
Gyártó: Zoom

Leírás és Paraméterek

Zoom H4n Pro


Professzionális diktafon, négysávos hordozható hangrögzítő, audio interfész, beépített X/Y mikrofonnal, zenészeknek, filmeseknek, podcast adóknak.


A Zoom H4n Pro a klasszikus H4n felturbózott változata, új X/Y mikrofonokkal (140 dB SPL), új, még realisztikusabb mikrofon előfokkal, beépített multieffekttel, megújult külsővel. Az új mikrofon kapszulák a nagyon hangos környezetben is megállják a helyüket, illetve, ha csendes környezetben, például madárcsicsergést rögzítenél, arra is képes a készülék.


A filmesek kedvence


A H4n Pro ideális megoldás filmek audio sávjainak rögzítéséhez. A beépített X/Y mikrofonok nagyszerűen rögzítenek sztereóban, de a kombinált XLR /Jack bemenettel a saját, kedvenc mikrofonodat is rögzítheted. A fejhallgató/vonal kimenettel a nagyfelbontású hangot küldheted a kamerádra.


Kocertfelvételek hangrögzítője


A H4n Pro tökéletes elő előadások rögzítésére, akár 140 db SPL hangnyomással is elbír. De például azt is megoldhatod, hogy a vonal jelet a keverődből kötöd be, a környezeti hangokat pedig a beépített mikrofonokkal veszed (+4dBu vonalszint nem támogatott)


Podcasterek és újságírok


Diktafonként is használhatod, vagy akár plug-in csíptetős mikrofont is csatlakoztathatsz hozzá, interjúkészítés során.


Mobil stúdió


Overdubbing funkcióval, hangszereffektekkel, akár komplett zenekari dalfelvételt is készíthetsz a H4n Proval. 2 be-, 2 kimenetes USB audio interfészként is funkcionál, ha PC-vel vagy MAC-kel használod.


Mikrofon előfokok


A H4n Pro azokat az alacsony zajú mikrofon előfokokat használja, mint a Zoom H5 és H6. 24 bit/96 kHz felbontásban képes rögzíteni.


Beépített mikrofon


Az X/Y sztereo mikrofonok befogási szöge, elforgatásukkal, 90-120 fok között állítható. Az MS dekódolás segítségével, külső mikrofonnal Mid-Side felvételeket rögzíthetsz.


Bemenetek és kimenetek


A kombinált XLR/Jack bemenet szimmetrikus/aszimmetrikus jelet tudnak fogadni, mikrofonból, vonalszintű eszközből, hangszerből, 24/48 Volt fantom táppal. Plusz, van még egy 1/8" mikrofon bemenet, például csíptetős mikrofonhoz, 2,5 Volt plug-in táppal.


A sztereó, 1/8" vonal/fejhallgató kimenet, hangerő szabályozóval alkalmas monitorozásra vagy DSLR kamera csatlakoztatásához. A beépített mono hangszórót is használhatod gyors lejátszáshoz.


Az USB port alkalmas file másolásra, firmware frissítésre, és 2 be-, 2 kimenet audio interfészként használathoz


Háromféle felvételi mód


Sztereó módban a saját mikrofont, vagy a csatlakoztatott mikrofonokat rögzíti a készülék. Ideális koncertek, akusztikus hangszerek, beszéd rögzítésére. 4CH módban a beépített mikrofonok és két külső jel rögzíthető. MTR (Multi-track) módban a felvevő négysávos studióként működik, beépített effektekkel, overdubbal (újrafelvétel).


Felvételi funkciók


Pre-record előre rögzítés (sztereó és 4CH módban): az eszköz folyamatosan "figyel", 2 másodperccel a Record gomb megnyomása előtti hangot is rögzíti. (96k vagy 4CH módban 1 másodperc)


Auto-record (sztereó és 4CH módban): amikor a H4n Pro egy bizonyos, felhasználó által beállított szint feletti jelet érzékel, elkezd rögzíteni, és van mód beállítani Auto-Record Stop-ot is, ami befejezi a rögzítést, ha a jel a felhasználó által beállított szint alá esik


Távirányító


A külön megvásárolható RC4, vezetékes távirányítóval elindíthatod, megállíthatod a felvételt, beletekerhetsz, visszatekerhetsz a felvételben, a jelforrást változtathatod, felvételi, lejátszási szintet állíthatsz, távolról, a kéz zajának rögzítése nélkül.


Beépített effektek


A felvevőben található effektek és emulátorok segítségével színezheted a felvételed, adhatsz hozzá kompresszort, limitert, zengető, visszhangot, mélyvágó szűrőt, stb.


A metronóm és hangológép mellett gitár- és basszusgitár erősítő modellek is helyt kaptak a H4n Proban. Továbbá, loopolva is lejátszhatsz felvételt, állíthatod a hangmagasságot és tempót, gyakorláshoz ideális.


Támogatott fájltípusok


Felvétel készíthető WAV és MP3 formátumban is. 16 és 24 bites Wav formátum támogatott, 44,1-48-96 kHz felbontás mellett. A Wav file-ok időbélyegzettek, BWF (Broadcast Wave Format) formátumnak megfelelve, hogy a szinkronizálás az utómunkák során könnyebb legyen.


Elem élettartam és memória kártya


A H4n Pro 2 AA ceruzaelemmel működik, amely normál használat mellett 6 órát, STAMINA módban 10 órát bírnak. A külön megvásárolható AD-14 hálózati adapterrel is működtethető.


SD vagy SDHC kártyát is használhatsz, 32 GB-ig.


Tartozékok, külön megvásárolható opciók


Tartozékok • Zoom H4n Pro hordozható felvevő

 • Műanyag védőtok

 • 2xAA ceruzaelem

 • Letöltési licensz Steinberg Cubase LE és WaveLab LE szoftverhez


Külön megvásárolható kiegészítők: • PCH-4n védőtok (kompatibilis Zoom H4n és H4n Pro diktafonokkal)

 • WSU-1 univerzális szélfogó szivacs

 • MA-2 mikrofonállvány-adapter

 • RC4 vezetékes távirányító

 • HS-1 Hot Shoe adapter például tükörreflexes (DSLR) kamerákhoz, videókamerához

 • AD-14 hálózati adapter

 • H4n Pro Accessory Package (APH-4nPro): szőrös szélfogó, mini Jack elosztó kábel, mini-Jack - mini-Jack hosszabbítókábel, USB kábel, AD14 adapter)

Keresés